digital.bgИгрите са подходящ начин да се забавляваме, когато сме в движение.

...
digital.bgИгрите са подходящ начин да се забавляваме, когато сме в движение.
Коментари Харесай

Facebook ще преместят функцията Instant Games oт Messenger в официалното си приложение

digital.bg

Игрите са подобаващ метод да се забавляваме, когато сме в придвижване. Фейсбук също оферират лична секция с сходни заглавия, с цел да ни накарат да сме по-активни в профилите си. Ако употребявате постоянно обществената мрежа евентуално най-малко един път сте играли така наречен " Instant Games ". Всъщност тази платформа бе през 2016г. с оферти като Pac-Man, Space Invaders и Words With Friends Frenzy и е много известна, защото разрешава елементарно да играем с приятелите си във Facebook Messenger.

 

В идващите седмици следва смяна, която ще отстрани секцията " Instant Games " от мобилното приложение и ще продължи да бъде налична непосредствено от Фейсбук. Този ход е част от тактиката на компанията да трансформира Фейсбук Messenger по-опростена, по-бърза и по-удобна за потребление платформа за връзка. Потребителите нямат да могат да играят в Messenger преди края на лятото, само че могат да чакат още по-добър геймплей след миграцията в формалното приложение на Facebook.

За в бъдеще новият портал за достъп до геймърско наличие, в това число и Instant Games ще бъде раздела Фейсбук Gaming, който бе показан през март. Разработчиците ще могат по-бързо и елементарно да качват своите приложения в обществената мрежа. Преместването на секцията за игри от Messenger във Фейсбук Gaming ще улесни потребителите, като им даде доста повече благоприятни условия да играят, стриймват и разясняват обичаните си заглавия с милиони хора по целия свят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ко
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР